WoW Textile

Second Hand trgovina
kojoj se ponosno vraćate

Otkrijte jedinstvene modne dragulje i obnovite svoju garderobu bez da narušite bankovni račun ili ovaj naš prekrasni planet.

Naša misija

LEON DELIJA

Vlasnik

"Naš cilj je pružiti drugi život kvalitetnoj odjeći i obući, promovirajući održivost i svijest o modi koja ne prati samo trendove, već i brigu o okolišu."

Zašto SECOND HAND?

Upoznajte nekoliko glavnih benefita kupovanja u second hand prodavaonicama.

Ekološka održivost

Kupovinom rabljenih predmeta smanjuje se potražnja za novim proizvodima, što dovodi do manje proizvodnje i, posljedično, manjeg utjecaja na okoliš.

Jedinstvenost i stil

Nudimo jedinstvene i vintage predmete koji nisu dostupni u mainstream trgovinama. To omogućava našim kupcima da razviju osobni stil i pronađu neobične predmete koji se ističu.

Povoljne cijene

Kupnjom u second hand poslovnicama artikli su obično znatno jeftiniji od novih, što omogućava uštedu novca. Ovo je posebno korisno za ljude s ograničenim budžetom ili one koji žele biti ekonomičniji u svojim potrošačkim navikama.

Promicanje kreativnosti

Second hand dućani mogu biti izvrsni izvori za DIY (uradi sam) projekte. Pronalaženje predmeta koji se mogu obnoviti, prilagoditi ili transformirati potiče kreativnost i omogućava individualni izražaj kroz osobne projekte.

Top kvaliteta

Konstantno ulažemo u provjeru kvalitete te stavljamo samo najbolje artikle u prodaju.

Najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu

Ponosimo se našom ponudom koju nećete pronaći kod ostalih.

Uslužno osoblje

Uvijek smo na raspolaganju našim vjernim kupcima za bilo kakvu pomoć oko kupnje.